Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

FACEBOOK

 

RELAZZO coro & calmo

Jaka osnova i otporna gornja površina! Čvrsta jezgra daske s dodatkom gornjeg sloja dodatno je zaštićena od vanjskih utjecaja i čini ju najdugovječnijom daskom u cijeloj kolekciji. Gornja površina obrađuje se posebno osmišljenim postupkom četkanja što doprinosi visokoj kvaliteti dizajna.

Prednosti dasaka RELAZZO coro & calmo

Dugovječnost i održivost

Za stabilnu jezgru RELAZZO Coro daske, koriste se na primjer reciklirani čepovi PET boca. Uz veliku stručnost i iskustvo u području materijala, stvara se visoko kvalitetan, robustan ali i ekološki prihvatljiv materijal. RELAZZO Coro daje terasi prirodan i ugodan ambijent a ujedno pruža temeljni doprinos savjesnom korištenju resursa.

Površinska struktura RELAZZO coro & calmo

Profinjena površina Coro & calmo jamči  ugodan osjećaj i kad hodate bosi - bez četkanja i premazivanja uljem. A najbolje od svega: pri obnovi, optimizirani sustav montaže RELAZZO Coro & calmo omogućuje praktičnu  i jednostavnu zamjenu pojedinih dasaka.

Boje RELAZZO coro & calmo

Boje Brasso und Grisso čine doživljaj drveta vizualno uočljivim; prijateljski, toplo i bez izblijeđivanja.  Sve boje dostupne su u obje površinske strukture.